Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for den privatpraktiserende familie- psykoterapeutiske klinik cvr. 19972836, Skovfaldet 2P, 8200 Århus N.  Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger. For dig betyder det, at du bl.a. har ret til at vide, hvilke oplysninger jeg har, og hvordan jeg bruger dem.

 

Betingelser og privatlivspolitik for min familie- og psykoterapeutisk praksis

Jeg har registreret dit fulde navn, din mail og dit telefonnummer når du klient i min praksis. Disse oplysninger opbevarer jeg i henhold til de krav og betingelser, som skal opfyldes i henhold til persondataloven.

 

De personoplysninger, som du giver, når du henvender dig til min praksis, bliver brugt til at jeg kan sende dig SMS og mails om ex. kommende tider samt oplysninger, der bruges når, jeg sender evt. dig faktura.

 

Dine personlige oplysninger om dig og dit terapiforløb hos familie- og psykoterapeut Gerda Rasmussen opbevares efter gældende forskrifter.

 

Dine personoplysninger bliver opbevaret i 2 år fra den dato, at du henvender dig. Med mindre andet aftales mellem dig og undertegnede, så kan oplysninger om dig gemmes i længere tid.

 

Du har som klient ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret i op til 2 år fra den dato, du henvendte dig.

 

Du kan som klient henvende dig på mail Gerda.Rasmussen@DFTI.dk eller telefonisk 61288474 for at gøre brug af din ret til at få berigtiget, slettet eller udleveret dine oplysninger.

 

Du kan som klient til enhver tid trække sit samtykke og godkendelse af betingelserne tilbage ved at henvende dig til mig om at slette alle dine oplysninger permanent.

 

Venlig hilsen

Gerda Rasmussen